Loader
 

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας

Γνωρίστε το προσωπικό μας και δείτε τον χώρο και τον εξοπλισμό του φυσικοθεραπευτηρίου.

Εξοπλισμός

Shockwave therapy

 

Θεραπεία κρουστικού υπερήχου με το Zimmer en pulse pro. Ο κρουστικός υπέρηχος είναι κατάλληλος για ορθοπεδικά προβλήματα όπως τενοντοπάθειες, χρόνιες φλεγμονές, επασβεστώσεις, μυική υπερτονία, μυοπεριτοναικό σύνδρομο, αιματώματα και άκανθες.
Zimmer Pro

High Intensity Laser Therapy (HILT)

Τo HILT της BTL χάρη στην υψηλή ισχύ του που φτάνει τα 12 watt επιτρέπει τη διείσδυση σε εν τω βάθει ιστούς για την αντιμετώπιση του πόνου και προσφέρει πολύ αποτελεσματική θεραπεία σε ένα μεγάλο εύρος κλινικών καταστάσεων όπως μυικοί σπασμοί και τενοντοπάθειες αλλά και σε εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων.
BTL HILT

Πελματογράφημα

Ο πελματογράφος της footscan είναι ένα διαγνωστικό μέσο υψηλής ανάλυσης των στατικών κ δυναμικών πελματιαίων πιέσεων με στόχο τη διάγνωση παθολογικών προτύπων και την έγκαιρη θεραπεία τους.
Έχει εφαρμογή σε περιπτώσεις πλατυποδίας, κοιλοποδίας, πτώσης κεφαλών μετατάρσιων, άκανθα πτέρνας, πελματιαίας απονευρωσίτιδας, κακώσεις και τενοντίτιδες ποδοκνημικής, παθήσεις γονάτων,ισχίων κ.α
RS SCAN

Skanlab NG

Το Skanlab NG είναι μια θεραπευτική συσκευή η οποία δημιουργεί ένα βέλτιστο, τοπικό εν τω βάθει θερμικό αποτέλεσμα, το οποίο αυξάνει αμέσως την τοπική κυκλοφορία, μειώνει τον πόνο, βελτιώνει την ελαστικότητα και ως εκ τούτου, βελτιώνει την κινητικότητα. Εφαρμόζεται κυρίως σε οξείς, υποξείς και χρόνιους τραυματισμούς του μυϊκού και σκελετικού συστήματος.
scanlab

Μαγνητικός Διεγέρτης

Ο μαγνητικός διεγέρτης είναι μια συσκευή η οποία παράγει έναν ισχυρό μαγνητικό παλμό ο οποίος μπορεί να επιδράσει τόσο σε επιπολής όσο κ εν τω βάθη ιστούς. Από την 1η κιόλας συνεδρία προσφέρει μεγάλη αναλγησία στον ασθενή, ταυτόχρονα όμως ενεργοποιούνται κ οι επουλωτικοί μηχανισμοί του οργανισμού μέσω του μηχανικού όσο κ του κυτταρικού τρόπου δράσης του.
Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο θεραπείας η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από 15 έως 30 λεπτά ανά συνεδρία ενώ εφαρμόζεται και πάνω από τα ρούχα. Αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο θεραπευτικής προσέγγισης ο οποίος κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλα τα σύγχρονα θεραπευτικά κέντρα λόγω της εξαιρετικά γρήγορης δράσης του στη μείωση του πόνου κ της φλεγμονής ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο αποθεραπείας σε πλήθος παθήσεων
Θεραπευτικά φτάνει σε σημεία που δεν υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν άλλα θεραπευτικά μέσα και αυτό αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του.
1
Φυσικοθεραπευτής Σταυρος Σάββαρος

Σάββαρος Σταύρος – Φυσικοθεραπευτής

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και σπούδασε φυσικοθεραπεία στο Ανώτατο Τ.Ε.Ι Φυσικοθεραπείας Αθηνών.
Η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρακτική και κλινική άσκηση σε μεγάλα νοσοκομειακά ιδρύματα όπως το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” και το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τεχνικές αποκατάστασης τόσο ορθοπεδικών όσο και νευρολογικών παθήσεων, ενώ έχει πολυετή εμπειρία  σε περιστατικά κατ οίκον θεραπείας ασθενών με σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Το 2008 ίδρυσε το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Physiosavvaros το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα

Το φυσικοθεραπευτήριο

Ο φιλόξενος χώρος του φυσικοθεραπευτηρίου, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ταχύτερη αποκατάσταση των παθήσεων.
Φυσικοθεραπείες μηχανήματα
Φυσικοθεραπείες Χώρος
Φυσσικοθεραπευτήριο Σταυρος Σαββαρος Αναμονη
Φυσικοθεραπευτήριο Σταυρος Σαββαρος
Φυσικοθεραπείες Οργανα
fin-min